Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstitutivna sednica Skupštine Vračara 20. juna

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Vračar biće održana 20. juna, saopšteno je iz te beogradske opštine.

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Vračar, koja je bila zakazana za danas u 16 časova, odložena je jer nije bilo kvoruma.

Sednici je prisustvovalo 17 odbornika od ukupno 45, i to uglavnom iz redova Srpske napredne stranke, ali i Liberalno demokratske partije i Demokratske stranke Srbije.

Kako je u saopštenju navedeno, predsednik Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << opštine Vračar Aleksandar Ivanović pomerio je sednicu za 20. jun u 16 časova.

Tada će biti verifikovani mandati odbornika i odbornica Skupštine gradske opštine Vračar koji su izabrani na izborima održanim 24. aprila 2016. godine.

"Vračar slobodno-Branislav Kuzmanović", koju čine Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka, Liberalno demokratska partija, Levica Srbije, Socijaldemokratska unija i Nova stranka osvojila je 17 mandata na izborima 24. aprila, lista "Aleksandar vučić- Srbija pobeđuje" osvojila je 16 mandata, Pokreta Dosta je bilo osvojila je sedam mandata, Socijalistička partija Srbije tri, dok je Demokratska stranka Srbije osvojila dva mandata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Odložena konstitutivna sednica Vračara, nema kvoruma

Izvor: N1 televizija, 10.Jun.2016

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Vračar biće održana 20. juna, saopšteno je iz te beogradske opštine. Ona je odložena, pošto danas u 16 sati, za kada je bila zakazana, nije bilo kvoruma...Na konstitutivnu sednicu došlo je 17 odbornika od ukupno 45, i to uglavnom iz redova Srpske napredne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.