Konačna odluka o Prajdu sutra u 16h

Izvor: B92, 26.Sep.2013, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačna odluka o Prajdu sutra u 16h

Beograd -- Konačna odluka o tome da li će biti održana Parada ponosa u subotu 28. septembra biće poznata sutra u 16 časova, potvrđeno je za B92.

Tada je zakazan sastanak jedinice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, na kojoj se odlučuje da li će šetnja zakazana za subotu biti i održana. Na tu sednicu će biti pozvani šefovi svih bezbednosnih službi i drugih nadležnih institucija.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << organizatori Parade ponosa su na današnjoj konferenciji za novinare kazali da očekuju da će šetnja u okviru Parade biti održana u subotu 28. septembra, ali i da je još moguće da bude zabrane.

"Sve je pripremljeno. Završili smo svoj deo posla, dogovorili smo sa policijom sve detalje", rekao je član Organizacionog odbora Prajda Goran Miletić. On je istakao da bi bilo vrlo lepo da neko od predstavnika vlasti kaže kakvu su procenu dobili.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beograd: Službena procjena sigurnosti Parade ponosa u petak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2013

Konačna odluka o tome da li će biti održana Parada ponosa u subotu 28. septembra biće poznata u petak , potvrđeno je za B92. Tada je zakazan sastanak jednice Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti, na kojoj se odlučuje da li će šetnja zakazana za subotu biti i održana. Na tu sednicu će...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.