Kon: Ostao sam i ostaću do kraja

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 18:11

Kon: Ostao sam i ostaću do kraja

Epidemiolog Predrag Kon, nakon sednice Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, kaže da stalno nosi teret odgovornosti, ali da će u Štabu ostati do kraja.

Dr Kon je na pitanje ko ga je ubedio da su današnje mere dovoljne odgovara da iz dana u dan nemamo povećanje broja novozaraženih, iako je to na ogromnoj visini, on je odgovorio da je "Bolje nego da nemamo nikakve mere".

"Da li je trebalo jače? Neću o tome da govorim. Što se odgovornosti tiče, ja je nosim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stalno, čim sam na ovom mestu. Ostao sam i ostaću do kraja", izjavio je epidemiolog nakon sednice Kriznog štaba.

Podsetimo, uoči današnje sednice, medicinski deo Kriznog štaba naglasio je potrebu da se pooštre mere. Dr Kon je tada izjavio da, ako se neke stroge mere ne donesu, postavlja se pitanje ostanka medicinskog dela u tom štabu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NOVE MERE NISU DOVOLJNE" Dr Tiodorović o "zaključavanju" Srbije za vikend

Izvor: Blic, 05.Mar.2021

Epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović, nakon završene sednice Kriznog štaba, istakao je da donete mere, prema njegovom mišljenju - nisu dovoljne.

Nastavak na Blic...

Kon: Neprestano nosim odgovornost čim sam član Kriznog štaba

Izvor: Beta Video, 05.Mar.2021

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon upitan da li će podneti ostavku ili snositi odgovornost ukoliko usvojene mere ne daju željene rezultate, Kon je rekao da ``neprestano`` nosi odgovornost čim je član Kriznog štaba. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.