Komunalni policajci u Vranju hvataju gmizavce

Izvor: RTS, 06.Dec.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalni policajci u Vranju hvataju gmizavce

Vranje je domaćin prvog seminara Komunalne policije Srbije, kome prisustvuju predstavnici iz 30 gradova i delegacija Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Razmeniće iskustva o dosadašnjem radu, o unapređenju službe, o mogućnostima povećanja prihoda, ali, kako ističu, ne samo od prekršajnih naloga.
Pripadnici Komunalne policije razmeniće iskustva o dosadašnjem radu, o unapređenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << službe, o mogućnostima povećanja prihoda, ali, kako ističu, ne samo od prekršajnih naloga.

„Jedan od problema je i to što, na primer, u svim gradovima Srbije, odeljenja Komunalne policije, u nekim da, u nekim ne učestvuju u vanrednim situacijama, dok kod nas u Vranju jeste takav slučaj bez obzira na to da li je reč o poplavama, elementarnim nepogodama, snežnim padavinama i tako dalje. A mi smo i prvi grad koji je počeo sa hvatanjem gmizavaca“, kaže Ivica Tašković, načelnik Komunalne policije u Vranju.
„Zadatak našeg ministarstva je da pažljivo čujemo šta će nam danas kolege reći, da sve to pretočimo u odgovarajuća rešenja i da na zadovoljstvo građana i privrede ova služba nastavi da se razvija u sistemu lokalne samouprave Srbije. Naš zadatak je da takođe pratimo i mogućnosti daljeg razvoja“, navodi Ivan Bošnjak, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.