Komunalci stišavali muziku, a dobili batine

Izvor: Kurir, 25.Okt.2012, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalci stišavali muziku, a dobili batine

Nakon odbijanja da utiša muziku i prestane sa daljim stvaranjem buke, prekršilac je nastavio sa verbalnim vređanjem patrole i drsko je odbio da na uvid pokaže ličnu kartu

NOVI SAD - Dva komunalna policajca prebijena su prilikom intervencije u jednoj novosadskoj zgradi nakon prijave stanara da se u jednom stanu emituje preglasna muzika, saopštila je danas Gradska uprave za inspekcijske poslove.

Kako se navodi, nekoliko minuta nakon ponoći nadležna patrola >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je izašla na lice mesta i tom prilikom napao ih je stanar i naneo povrede.

"Nakon odbijanja da utiša muziku i prestane sa daljim stvaranjem buke, prekršilac je nastavio sa verbalnim vređanjem patrole i drsko je odbio da na uvid pokaže ličnu kartu, kako bi se utvrdio njegov identitet", piše u saopštenju.

Dodaje se da je zbog toga pozvana novosadska policija, čiji su pripadnici došli ubrzo nakon poziva i preduzeli mere iz svoje nadležnosti. Oba komunalna policajca zadobili su lake telesne povrede i zbrinuti su u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Gradska uprava je saopštila da je Komunalna policija svakodnevno izložena pretnjama i napadima i da je ovo treći napad na u poslednja tri meseca.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.