Pretučena dva komunalna policajca prilikom intervencije

Izvor: Novine novosadske, 25.Okt.2012, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučena dva komunalna policajca prilikom intervencije

KOMUNALNA POLICIJA - PRVI RADNI DANDva komunalna policajca pretučena su prilikom intervencije u jednoj novosadskoj zgradi nakon prijave stanara da se u jednom stanu emituje preglasna muzika, saopštila je danas Gradska uprave za inspekcijske poslove.
Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << nekoliko minuta nakon ponoći nadležna patrola je izašla na lice mesta i tom prilikom napao ih je stanar i naneo povrede.
“Nakon odbijanja da utiša muziku i prestane sa daljim stvaranjem buke, prekršilac je nastavio sa verbalnim vređanjem patrole i drsko je odbio da na uvid pokaže ličnu kartu, kako bi se utvrdio njegov identitet”, piše u saopštenju.
Dodaje se da je zbog toga pozvana novosadska policija, čiji su pripadnici došli ubrzo nakon poziva i preduzeli mere iz svoje nadležnosti.
Oba komunalna policajca zadobili su lake telesne povrede i zbrinuti su u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.
Gradska uprava je saopštila da je Komunalna policija svakodnevno izložena pretnjama i napadima i da je ovo treći napad na u poslednja tri meseca.
 
Izvor: Beta

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanar pretukao komunalne policajce

Izvor: B92, 25.Okt.2012

Novi Sad -- Dva komunalna policajca prebijena su pri intervenciji u jednoj novosadskoj zgradi nakon prijave stanara da se u jednom stanu emituje preglasna muzika...Gradonačelnik Novog Sada najoštrije je osudio ovaj napad...Nekoliko minuta nakon ponoći nadležna patrola je izašla na mesto događaja...

Nastavak na B92...

Stanar pretukao komunalne policajce

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2012

Dva komunalna policajca prebijena su prilikom intervencije u jednoj novosadskoj zgradi nakon prijave stanara da se u jednom stanu emituje preglasna muzika. Nekoliko minuta nakon ponoći nadležna patrola je izašla na lice mesta i tom prilikom napao ih je stanar i naneo povrede, saopšteno je iz Gradske...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.