Komunalci priveli prodavačicu lubenica (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Jul.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalci priveli prodavačicu lubenica (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vide komunalni policajci kako privode prodavačicu lubenica na pijaci u beogradskom naselju Karaburma.

Foto: Printscreen/YouTube

Ne zna se šta je prethodilo ovom slučaju, kao ni zbog čega je tačno žena privedena. Kako se vidi na snimku, komunalni policajci su je privodili dok je ležala na podu.

Žena koja je prodavala lubenice se opirala i zapomagala, ali su je ipak odveli.

Prepirka je trajala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nekoliko minuta.

POGLEDAJTE SNIMAK:



Izvor: YouTube

Ovaj incident dogodio se samo nekoliko dana, nakon što je na pijaci na Vidikovcu preminuo prodavac lubenica koga je legitimisala komunalna policija.

Komunalna policija i nadležne službe još se nisu oglasile povodom ovog privođenja.

Kako su preneli beogradski mediji, incident se dogodio juče ujutro na pijaci na Karaburmi.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Komunalci priveli prodavačicu lubenica na Karaburmi VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2016

Beograd -- Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji prikazuje kako komunalni policajci vezuju ruke prodavačici lubenica oborenoj na asfaltu i privode je u Beogradu...Kako se navodi u opisu video snimka, privođenje se dogodilo u petak na pijaci u beogradskom naselju Karaburma, ali nije poznato...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.