Komunalci priveli prodavačicu lubenica na Karaburmi VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalci priveli prodavačicu lubenica na Karaburmi VIDEO

Beograd -- Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji prikazuje kako komunalni policajci vezuju ruke prodavačici lubenica oborenoj na asfaltu i privode je u Beogradu.

Kako se navodi u opisu video snimka, privođenje se dogodilo u petak na pijaci u beogradskom naselju Karaburma, ali nije poznato šta je prethodilo ovom slučaju i koji je razlog privođenja.

Na snimku koji traje više od pet minuta čuje se i kako žena zapomaže.

Komunalna policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u petak saopštila da je prilikom pružanja asistencije tržišnim inspektorima u Uralskoj ulici komunalnog policajaca napao nelegalni prodavac.

Da podsetimo, ovo je jedan u nizu incidenata između pripadnika komunalne policije i prodavaca. Nedavno je nakon rasprave sa komunalnom policijom, na svom radnom mestu preminuo prodavac lubenica Vladimir Marinković.

Nakon toga sedište Komunalne policije u Beogradu bilo je zasuto lubenicama, a dva komunalna policajca koja su učestvovala u događaju na Vidikovačkoj pijaci kada je preminuo jedan prodavac lubenica, biće suspendovani, saopšila je gradska služba za informisanje Beoinfo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.