Kompjuter zapalio stan, bez povređenih

Izvor: Mondo, 16.Feb.2013, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompjuter zapalio stan, bez povređenih

U požaru koji je izbio danas oko podneva u stanu zgrade na novosadskom Limanu nije bilo povređenih a vatara je brzo ugašena.

Posle dojave o tome da izlazi dim iz stana u potkrovlju zgrade u Jirečekovoj ulici broj 21, vatrogasci su stigli na lice mesta za sedam minuta i morali su da razvale ulazna vrata, jer u stanu nije bilo nikoga, izjavio je komandir voda Vatrogasne brigade u Novom Sadu Ivan Ladišić Radio Novom Sadu.

Požar je izbio u jednoj od soba tog dupleks >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stana, na mestu gde se nalazi pisaći sto sa kompjuterskom opremom, a potom zahvatio krovni prozor i deo krovne konstrukcije, precizirao je on i dodao da je postojala opasnost da se vatra proširi.

(Tanjug, ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u stanu na Limanu, nije bilo povređenih

Izvor: Blic, 16.Feb.2013

U požaru koji je izbio danas oko podneva u stanu zgrade na novosadskom Limanu nije bilo povređenih, a, kako je izjavio komandir voda Vatrogasne brigade u Novom Sadu Ivan Ladišić, vatra je brzo ugašena...Posle dojave o tome da izlazi dim iz stana u potkrovlju zgrade u Jirečekovoj ulici broj 21,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.