Kompanija MK Fintel vind počela izgradnju vetroparka kod Vršca

Izvor: Beta Video, 14.Jun.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija MK Fintel vind počela izgradnju vetroparka kod Vršca

VRŠAC - Kompanija MK Fintel vind počela je danas u Izbištu kod Vršca izgradnju trećeg vetroparka u Srbiji u koji će u prvoj fazi uložiti 124 miliona evra. Planirano je da prvi radovi na vetroparku ``Košava``, u kojem će biti izgradjeno 20 vetrenjača ukupne snage 69 megavata i koji će snabdevati električnom energijom 40.000 domaćinstava, budu završeni do kraja 2018. godine. (pokirvalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

MK Fintel Wind počela izgradnju vetroparka kod Vršca

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Jun.2017, 07:59

VRŠAC - Kompanija MK Fintel Wind počela je danas u Izbištu kod Vršca izgradnju trećeg vetroparka u Srbiji u koji će u prvoj fazi uložiti 124 miliona evra...Planirano je da prvi radovi na vetroparku "Košava", u kojem će biti izgradjeno 20 vetrenjača ukupne snage 69 megavata i koji će snabdevati...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.