Kompanija Karlsberg obnavlja brojnost orlova krstaša u Srbiji

Izvor: Danas, 17.Jul.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Karlsberg obnavlja brojnost orlova krstaša u Srbiji

Kompanija Karlsberg (Carlsberg) Srbija saopštila je danas da je u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine i Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pokrenula kampanju "Lavovski za orlove", koja ima za cilj obnavljanje brojnosti orla krstaša u Srbiji. Članak Kompanija Karlsberg obnavlja brojnost orlova krstaša u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Otvorena izložba karikatura u Galeriji ULUS

Izvor: Danas, 18.Jul.2019, 00:38

Izložba karikatura i kratkog stripa "Ovo je Zemlja za nas – pokreni se za životnu sredinu!", na kojoj su izloženi radovi pobednika i finalista konkursa organizovang u okviru kampanje zaštite životne sredine "Pogledaj oko sebe", otvorena je večeras u Galeriji Udruženja likovnih umetnika Srbije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.