Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komičarka izbezumila bivšu ženu Arnolda Švarcenegera: Videla si penis?

Glumica i komičarka Lena Danam, zaslužna za nastanak serije "Girls" gostovala je u NBC-jevom "Today Showu" s Marijom Šriver, bivšom suprugom Arnolda Švarcenegera.

Tokom emisije razgovarale su o politici, koja je neizbežna tema u SAD-u od pobede Donalda Trampa na predsedničkim izborima, ali i o tome šta gledaoci mogu da očekuju od sledeće sezone šoua.

Marija je zaključila razgovor rečenicom da je "videla tri epizode i da izgleda super".

- Videla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << si penis, zar ne?, pitala ju je Lena, a Marija se potpuno pogubila.

-Da, pa... Da, videla sam više od toga... Videla sam... Zatekla si me na trenutak, ne znam da li smeš to da kažeš na televiziji, ali rekla si.

Lena se posle kratkog neprijatnog trenutka izvinila, a Marija je sve rešila smehom.

- U redu je, to je ta razlika između generacija. Nisam vaspitana da tako pričam - rekla je.

Lena je nakon toga uspela još jednom da kaže "penis", a Marija ju je upozorila da su i dalje u eteru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.