Kolovozi vlažni, saobraćaj bez zastoja

Izvor: RTS, 06.Sep.2009, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi vlažni, saobraćaj bez zastoja

Kolovozi mokri ali se saobraćaj odvija bez problema. Na graničnim prelazima uobičajena zadržavanja.

Prema podacima kojima raspolaže AMSS, na području Srbije u centralnim, istočnim, jugoistočnim i jugozapadnim predelima pada kiša i lokalni pljuskovi, pa vozače očekuju mestimično vlažni ili  mokri kolovozi. Magla smanjuje vidljivost na Kopaoniku i Crnom Vrhu kod Bora. 

  

Saobraćaj je umerenog inteziteta, a pojačan se očekuje u poslepodnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i večernjim časovima, što je i uobičajeno za kraj vikenda.

Zbog radova na popravci mosta preko reke Crni Timok, na magistralnom putu M-5 Paraćin-Zaječar, na delu između Selišta i Gamzigradske banje, saobraćaj je potpuno obustavljen  do ponedeljka 07.09.2009. do 17 časova.

Za vreme dok traje potpuna obustava saobraćaja, vozači mogu da koriste sledeće alternativne pravce: vozači koji idu iz Paraćina za Zaječar, Negotin ili Knjaževac, mogu da koriste alternativni put od Selišta ka Boru, pa preko Nikoličeva za Zaječar i dalje. Vozači koji idu iz Knjaževca, Negotina i Zaječara ka Paraćinu, mogu da koriste regionalni put Zaječar-Boljevac, preko Lubnice, i dalje ka Paraćinu ili napred navedeni pravac Zaječar-Bor (preko Nikoličeva)-Selište i dalje ka Paraćinu.

    

Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su do 30 minuta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.