NE HAJU ZA PANDEMIJU KORONE: Mladi Italijani tokom vikenda izašli u noćni provod! Ludovali, opijali se i tukli

Izvor: Kurir, 25.Maj.2020, 10:52

NE HAJU ZA PANDEMIJU KORONE: Mladi Italijani tokom vikenda izašli u noćni provod! Ludovali, opijali se i tukli

"Necivilizovani deo našega drustva pokazao je sve najgore od sebe", komentar je italijanskih medija na desetine hiljada mladih koji su u gradovima sirom Italije izasli u nocni zivot, prvog vikenda nakon kraja karantina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaboravili na koronu i DESETINE HILjADA MRTVIH, bez maski luduju do zore, prave haos po ulicama i plažama: ITALIJANI kao “pušteni s lanca”, uvodi se kontrola uz "civilne pomoćnike"

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2020

Necivilizovani deo društva pokazao je najgori deo sebe - komentar je italijanskih medija na desetine hiljada mladih RIM - SPECIJALNO ZA "NOVOSTI" ITALIJA je odlučila da ozvaniči čak 60.000 "dobrovoljnih civilnih pomoćnika" koji će pomagati i sarađivati sa snagama javnog reda...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.