Kolarac dobija nov sistem za dojavu požara

Izvor: Kurir, 08.Okt.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarac dobija nov sistem za dojavu požara

Oko 3,8 miliona dinara biće uloženo za instaliranje sistema za dojavu požara

BEOGRAD - Opština Stari grad finansiraće radove na sanaciji Zadužbine Ilije M. Kolarca i oko 3,8 miliona dinara biće uloženo za instaliranje sistema za dojavu požara.

Kako se navodi na sajtu Gradske uprave, tokom avgusta bilo je odobreno i 300.000 dinara za obnovu i krečenje zida ispred Velike dvorane, galerije iznad nje, Male sale i dela garderobe u ulaznom holu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

"Osamdeseta godišnjica rada Kolarčeve zadužbine bila je povod da se nakon 15 godina zidovi okreče i izvrše neophodni radovi koji će poboljšati uslove za rad u Zadužbini.

Krečenje je završeno, pa posetioci već od septembra uživaju u novom i osveženom izgledu Kolarčeve zadužbine", napominje se na sajtu Gradske uprave.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.