Kolaps na granici Srbije; Čekamo tri sata i ne mrdamo ni milimetar

Izvor: B92, 11.Jan.2024, 10:11

Kolaps na granici Srbije; "Čekamo tri sata i ne mrdamo ni milimetar"

Nepregledna kolona teretnjaka u dužini od nekoliko kilometara osvanula je na graničnom prelazu Gradina između Srbije i Bugarske.

Na desetine vozača kamiona čeka da nastavi put.

"Ne mrdamo ni milimetar u koloni čekamo duže od tri sata i nema naznaka da ćemo uskoro krenuti. Već smo u navikli da čekamo pa će tako biti i ovaj put, nemamo drugog izbora", kazao je jedan od vozača iz Srbije za agenciju RINA.

On dodaje da je putnički saobraćaj totalno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rasterećen i da nema zadržavanja pri ulasku i izlasku iz zemlje.

Zbog radova koji se izvode u međuprostoru graničnih prelaza Gradina i Kalotina, veliki broj punktova za prolaz nije u funciji, što je dodatno stvorilo velike kolone.

Na dugim graničnim prelazima nama dužeg zadržavanja kad je u pitanju teretni saobraćaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.