Koalicija SDP-SDA nastavlja rasprodaju javne imovine – Na prodaju poslovni prostor u Pješačkoj zoni

Izvor: SandzakPress.net, 28.Dec.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija SDP-SDA nastavlja rasprodaju javne imovine – Na prodaju poslovni prostor u Pješačkoj zoni

Gradska uprava raspisala je danas oglas o javnom nadmetanju za prodaju poslovnog prostora u Ulici 28. novembra u kojem je trenutno smještena Turistička organizacija Novog Pazara, saznaje radio Sto plus. Ove prostorije, ukupne površine 158 kvadrata, nude se na prodaju po početnoj ceni od 1.800 eura po kvadratu, odnosno 284.400 eura ukupno. Rok za podnošenje prijava za učešće u javnom nadmetanju je 30 dana, a svi zainteresovani za kupovinu ovog objekta moraju uplatiti depozit od 10 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << od početne cijene. Javno nadmetanje će se održati u 10 časova trećeg dana od dana završetka oglasa. Koalicija SDP-SDA prodala je gotovu svu imovinu koju je grad Novi Pazar ima u svom vlasništvu. Po priznanju Rasima Ljajića investitorima Grad ne može da ponudi ni 10 ari zemljišta jer je sve rasprodato. Novac od prodaje se ne prikazuje u budžetu, pa je se ne može utvrdite gdje odlazi i za šta se koristi.  Gradska uprava raspisala je i oglas o javnom nadmetanju za davanje u zakup dva poslovna prostora na katastarskoj parceli broj 10895, na potesu Carina. Oba prostora se nude po cijeni od osam eura po kvadratu mjesečno, stim što je površina jednom 38,1 kvadratni metar, a drugog 37 kvadrata. (Agencije)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Prodaje ce prostor u centru grada, m2 po 1.800 EUR

Izvor: B92, 28.Dec.2017

Novi Pazar -- Gradska uprava Novog Pazara raspisala je oglas o javnom nadmetanju za prodaju poslovnog prostora u Ulici 28. novembra, javlja radio Sto plus...Tu je trenutno smeštena Turistička organizacija tog grada...Ove prostorije, ukupne površine 158 kvadratnih metara, nude se na prodaju po početnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.