Izvor: RTS, 21.Jan.2021, 13:53

Ko je do sada saslušan u istrazi prisluškivanja predsednika

U predistrazi o presretnutim razgovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića saslušano je pedeset osoba, među kojima su i bivši funkcioneri MUP-a, pišu "Novosti".
Prema saznanjima lista, među saslušanima su bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović, nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije Dejan Milenković, Srećko Lazić, nekadašnji zamenik načelnika Uprave Kriminalističke policije. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Novosti navode da se opsežna i detaljna istraga o tome ko je, po čijem nalogu i sa kojim ciljem špijunirao šefa države privodi kraju, i da su već prikupljeni brojni dokazi da su šef države i članovi njegove porodice bili pod nezakonitim "merama".
Kako je saopštio MUP, obaveštenja primljena od osoba za koje se osnovano sumnja da su povezane sa slučajem prisluškivanja predsednika Vučića i članova njegove porodice dostavljena su na dalju nadležnost Tužilaštvu za organizovani kriminal, a u skladu sa Zakonom o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.