Ko čuva NAJVEĆU TAJNU 20. veka: Tramp primoran da blokira objavljivanje dokumenata o ubistvu Kenedija

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2017, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko čuva NAJVEĆU TAJNU 20. veka: Tramp primoran da blokira objavljivanje dokumenata o ubistvu Kenedija

Neočekivan obrt u SAD

Predsednik SAD Donald Tramp blokirao je objavljivanje više stotina dokumenata o ubistvu Džona Kenedija uvaživši apele iz CIA i FBI da ti dokumenti ostanu tajni.

"Nemam izbora" naveo je Tramp u dopisu koji su preneli zvaničnici Bele kuće.

On je odredio da ti dokumenti budu predmet šestomesečne revizije, dok je dozvolio da 2.800 drugih dokumenata budu objavljeni u četvrtak uveče.

Ne očekuje se da će njihovo objavljivanje doneti spektakularna otkrića u vezi ubistva bivšeg predsednika SAD 22. novembra 1963.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prvo zapalio cigaretu, pa sve DOKAZE, ali je KAMERA snimila šta je PERVERZNJAK radio U ŠTALI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2017

Javnost zgrožena..Muškarac je imao se*s koji ga je koštao devojke i ugleda, na farmi u Ufi, gradu u središnjem severnom evropskom delu Rusije. Ubrzo je uhvaćen, a najveći šok doživela je njegova devojka...Ko čuva NAJVEĆU TAJNU 20. veka: Tramp primoran da blokira objavljivanje dokumenata o...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.