Ko bi joj odoleo: Pogledajte kako tverkuje Šeril Kol

Izvor: Blic, 10.Jun.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi joj odoleo: Pogledajte kako tverkuje Šeril Kol

Pevačica šeril Kol snimila je spot za numeru "Crazy Stupid Love" u kojem je pokazala izvajano telo, ali i kako tverkuje.

Pevačica je za kratko vreme uspela da ostavi bez daha svakoga ko je pogledao video za njenu pesmu, ali i pokazala koliko seksi može da bude.

Iako je godinama unazad kolumbijska zavodnica Šakira zauzimala prvo mesto po zavodljivom plesu, koje niko nije uspeo da dostigne, možda će joj nakon ovog spota Šeril preuzeti titulu.

Zgodna trdesetogodišnjakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kratkom topu pokazala je izvajane štomačne mišiće, ali i ostali njeni atributi došli su do izražaja.

Pogledajte kako tverkuje Šeril:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.