Knin: Zapaljena srpska zastava uz taktove Tompsona / VIDEO

Izvor: B92, 05.Avg.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knin: Zapaljena srpska zastava uz taktove Tompsona / VIDEO

Knin -- Građani koji su uz taktove pesme Marka Perkovića Tompsona proslavljali 21 godinu od operacije "Oluja" u Kninu zapalili su srpsku zastavu, prenosi Indeks.hr.

Portal je objavio i snimak ovog incidenta, na kome se vidi grupa muškaraca golih do pojasa, od kojih je jedan neuspešno pokušavao da zapali srpsku zastavu, posle čega mu je u pomoć došao neko neko s bakljom.

Zastava je planula, a to je izazvalo oduševljenje prisutnih.

Uz konstataciju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je proslava i veličanje vojno-policijske akcije Oluja potpuno pala u drugi plan, Indeks podseća da je ranije sramotni incident izazvala IX bojna kada je marširajući ulicama Knina pevala ustaške pesme i uzvikivala ustaški pozdrav "Za dom spremni".

Opširnije o tome u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: U Kninu zapalili zastavu Srbije i pevali ustaške pesme

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2016

Grupa građana koji su u Kninu uz pesme Marka Perkovića Tompsona proslavljali 21 godinu od operacije "Oluja" zapalila je srpsku zastavu, prenosi Index.hr...Portal je objavio i snimak ovog incidenta, na kojem se vidi grupa muškaraca golih do pojasa, od kojih je jedan neuspešno pokušavao da zapali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.