Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2024, 16:29

Klizište na gradilištu u Beogradu, dio ulice propada u rupu (VIDEO)

​BEOGRAD - Na gradilištu u Preševskoj ulici, gdje je juče oko 15.00 časova došlo do klizišta, vlada muk. Radnika nema, gradilište nije obezbijeđeno, a velika rupa u asfaltu govori o onome što je juče zabrinulo stanovnike ovog dijela grada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

KLIZIŠTE NA GRADILIŠTU NA ZVEZDARI Stanari Preševske ulice strahuju za bezbednost nakon što se tlo urušilo, u blizini i osnovna škola (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Apr.2024

Na gradilištu u Preševskoj ulici na Zvezdari došlo je do klizišta koje je za sobom povuklo ogroman deo asfalta, nakon čega su stanari u strahu za bezbednost. Ono što je zabrinulo građane jeste to što je gradilište u blizini OŠ "Veljko Dugošević".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.