Klintonov prijatelj pedofil ne priznaje krivicu, ali ostaje u pritvoru zbog zlostavljanja maloletnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klintonov prijatelj pedofil ne priznaje krivicu, ali ostaje u pritvoru zbog zlostavljanja maloletnica

Seksualni napasnik Džefri Epstajn (66) izjasnio se pred sudom da nije kriv za optužbe.

On ostaje u pritvoru najmanje do saslušanja u vezi određivanja kaucije, koje je zakazano za četvrtak, prenela je u ponedeljak agencija AP.

Epstajn je uhapšen tokom vikenda na njujorškom aerodromu, pri povratku iz Pariza. Tužilaštvo je istaklo da postoji vrlo visok rizik da Epstajn pobegne avionom i da bi trebalo da ostane u pritvoru do početka suđenja.

On ima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako su istakli tužioci, tri aktivna američka pasoša i redovno putuje u i izvan zemlje privatnim avionom. Epstajn se tereti da je stvorio i vodio mrežu koja mu je omogućavala eksploatisanje i seksualno zlostavljanje desetine maloletnih devojčica od 2002. do 2005. godine.

Epstein Indictment is a placeholder expect dozens more charges https://t.co/WiIZUFa3yk

#JeffreyEpsteinArrest #jeffreyepstein #EpsteinIndictment

— 3 AM 🌐 (@3amart) July 8, 2019

Epstajn je već osuđen zbog seksualnog zlostavljanja maloletnih osoba, a sa sudom je sklopio dogovor o priznanju krivice i umesto zaprećene doživotne kazne zatvora, kažnjen je sa 13 meseci zatvora, zatim da isplati novac svojim žrtvama i da uđe u registar seksualnih napasnika.

Neke milijarderove žrtve bile su mlađe od 14 godina, a nedozvoljene radnje događale su se u njegovim kućama u Njujorku i na Floridi.

Epstajn je, kako prenosi agencija AP, bio prijatelj bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu, britanskom princu Endrjuu i američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.