Izvor: RTS, 19.Avg.2020, 06:15

Kiša, pljuskovi i grmljavina – i sunce na distanci

Stiže svežiji vazduh sa zapada i spušta temperaturu za pet stepeni. Ujutru od 16 do 18 stepeni, najviša dnevna od 24 do 26.
Pretežno oblačno, sparno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u centralnim, istočnim i južnim predelima i to u prvom delu dana.

Ponegde moguće i vremenske nepogode sa obilnim padavinama za kratak period, a u zoni pljuska i sa jakim i olujnim vetrom.
Vetar slab do umeren, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 18, najviša dnevna od 24 do 26 stepeni. 
U četvrtak pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblačnosti i lokalne pljuskove sa grmljavinom uglavnom na istoku i u brdsko-planinskim predelima.
Vetar slab do umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 19, najviša dnevna od 26 do 29 stepeni. 
U petak pretežno sunčano. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od 13 do 18, najviša od 28 do 31 stepen. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.