Kira Najtli ne dâ ćerki da gleda Pepeljugu i Malu sirenu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kira Najtli ne dâ ćerki da gleda "Pepeljugu" i "Malu sirenu"

Zbog načina na koji su ženski likovi predstavljeni u nekim "Diznijevim" crtanim filmovima, britanska glumica Kira Najtli ne dozvoljava svojoj trogodišnjoj ćerki Edi Najtli Rajton da gleda "Pepeljugu" ili"Malu sirenu".

- Pepeljuga čeka bogatog momka da dođe da je spasi. Nemoj! Sama se spasi! - rekla je glumica u emisiji Elen Dedženeres.

O Maloj sireni je prokomentarisala: - Pesme su sjajne, ali nemoj da daješ svoj glas zbog muškarca. -

Zabrana Male >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sirene bila joj je prilično teška jer, kako kaže, obožava taj crtać, ali će, ipak, istrajati u svom stavu.

Najtlijeva, koja je sa "Diznijem" sarađivala na Piratima sa Kariba, objasnila je da nisu svi filmovi pomenute kompanije zabranjeni za gledanje.

U potrazi za Dori je njen favorit, ali i Zaleđeno kraljevstvo i Moana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kira Najtli ne dozvoljava ćerki da gleda "Pepeljugu" i "Malu sirenu"

Izvor: B92, 19.Okt.2018

Britanska glumica Kira Najtli priznala je u emisiji kod Elen Dedženeris da svojoj trogodišnjoj ćerki ne dozvoljava da gleda neke Diznijeve crtaće...Glumica kaže da je to zbog načina na koji su ženski likovi predstavljeni u tim crtaćima...Pepeljuga čeka bogatog momka da dođe i spasi je. Nemoj,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.