Kinezi prodaju kopije vereničkog prstena Kejt Midlton

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi prodaju kopije vereničkog prstena Kejt Midlton

Mnogo je onih koji žele da profitiraju i zarade na venčanju princa Vilijama i njegove verenice Kejt, a među najdomišljatijima su Kinezi koji čak prave i kopije vereničkog prstena u nekoliko boja.

Kineski proizvođač nakita "Džu Mingvang” počeo je da pravi kopije vereničkog prstena koji je Kejt dobila od Vilijama.

Desetak fabrika nedaleko od grada Jivi, na istoku Kine, u kome se proizvodi veliki deo malih predmeta od olovaka, preko čarapa, do šolja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utrkuje se u proizvodnji replika ovog prstena kako bi zadovoljili sve veću potražnju u Britaniji, SAD i drugim zemljama zapadne Evrope.

Tako Džuova fabrika nudi četiri različita modela prstena koji se razlikuju u dizajnu i boji.

Ipak ovo nije usamljeni slučaj jer vlasnici malih prodavnica garderobe već prodaju kopije odeće koju nosi buduća supruga princa Vilijama, Kejt Midlton.

Oni su želeći da prodaju što više garderobe slične onoj koju nosi Kejt, stavili etiketu "Mis Midlton”.

Branioci kraljevske porodice su izdali zvanično saopštenje i rekli da je to nedopustivo, jer ona ima reputaciju o kojoj mora da se vodi računa, a ovakva rasprodaja njenog imena ne dolazi u obzir, te proizvođačima zapretili i tužbom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KINEZI PRAVE KOPIJE VERENIČKOG PRESTENA KEJT MIDLTON

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011

LONDON - Kinezi su čvrsto odlučili da zarade na venčanju princa Vilijama i njegove verenice Kejt, pa su već krenuli sa proizvodnjom vereničkog prstena u jeftinijoj varijanti (slika levo), koja će biti dostupna širim narodnim masama, prenosi britanski Rojters...Kineski proizvođač nakita Džu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.