Kineska medicina stiče sve više poklonika u inostranstvu (VIDEO)

Izvor: Beta, 18.Maj.2023, 11:46

Kineska medicina stiče sve više poklonika u inostranstvu (VIDEO)

Bolnica za lečenje encefalopatije predstavlja jedan od prvih centara za pružanje usluga kineske medicine. Do sada je primila više od 120 hiljada pacijenata iz desetak zemalja i područja, čime je i stekla dobru reputaciju. Zahvaljujući Inicijativi „Pojas i put”, „Kinesko-tadžikistanski tradicionalni medicinski centar” osnovan je u Astani 2022. godine. Do sada je primio 5.300 pacijenata. Ova bolnica je proširila saradnju i sa drugim zemljama Centralne Azije i pružila obuku za 120 lekara iz tih zemalja.Prilog Kineske Medijske Grupe (CMG).

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Međunarodni sajam robe široke potrošnje (VIDEO)

Izvor: Beta, 18.Maj.2023

Ovih dana se u Ningbou održava Sajam Kine i zemalja centralne i istočne Evrope. Šta Kina izvozi u ove zemlje? Odgovor na ovo pitanje dajemo na današnjem Međunarodnom sajmu robe široke potrošnje. Prilog Kineske Medijske Grupe (CMG).Pripremile: Đi Sju i Niju Đijunsija

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.