Kina zabeležila samo jedan novi slučaj koronavirusa

Izvor: B92, 08.Maj.2020, 09:22

Kina zabeležila samo jedan novi slučaj koronavirusa

Kina je u četvrtak registrovala samo jedan slučaj zaraze koronavirusom i nijedan "uvezeni slučaj", saopštila je danas Nacionalna zdravstvena komisija.

Dan ranije, u sredu, Kina je zabeležila dva slučaja koronavirusa, napominje Rojters.

Ukupan broj zaraženih u Kini, u kojoj je koronavirus prvi put otkriven u decembru prošle godine, ima 82.886 zaraženih, dok je preminulo 4.633 ljudi, navode zdravstvene vlasti.

Zdravstvena komisija prijavila je i 16 asimptomatskih slučajeva za 7. maj, kojih je dan ranije bilo šest.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Kini zabeležen JEDAN NOVI SLUČAJ korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020

Kina je u četvrtak registrovala samo jedan slučaj zaraze koronavirusom i nijedan "uvezeni slučaj", saopštila je danas Nacionalna zdravstvena komisija...Dan ranije, u sredu, Kina je zabeležila dva slučaja koronavirusa...Ukupan broj zaraženih u Kini, u kojoj je koronavirus prvi put otkriven u decembru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.