Kim Džong-Un: Vrhovni vođa Severne Koreje jaše po svetoj planini

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Džong-Un: Vrhovni vođa Severne Koreje jaše po svetoj planini

AFPKim Džong-Un na belom konju po snežnoj planini Paektu Lider Severne Koreje Kim Džong-Un popeo se na najvišu planinu u zemlji na konju, prenose severnokorejski državni mediji. Serija fotografija koju je objavila Korejska centralna novinska agencija (KCNA) pokazuje Kima kako jaše belog konja po snegom pokrivenoj planini Paektu. Ovo nije prvi put da se popeo […] Članak Kim Džong-Un: Vrhovni vođa Severne Koreje jaše po svetoj planini se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Jong Un jahao konja na svetoj planini

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2019

SEUL - Sjevernokorejski državni mediji objavili su slike lidera Kim Jong Una dok jaše bijelog konja na svetoj planini u vrijeme kada se približava kraju rok koji je on dao za nastavak pregovora sa SAD o nuklearnim pitanjima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Fronteks: Raste broj migranata koji dolaze iz Turske

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

 Graničarska agencija Evropske unije Fronteks kaže da je broj ljudi koji pokušavajuju da u Evropu uđu iz Turske bez odobrenja naglo porastao prošlog meseca. Članak Fronteks: Raste broj migranata koji dolaze iz Turske se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.