Kikindsko kulturno leto

Izvor: RTS, 16.Avg.2011, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kikindsko kulturno leto

Turistička organizacija opštine Kikinda i ovog leta je građanima ponudila bogat, atraktivan i raznovrstan program u okviru manifestacije "Kikindsko leto". Odziv publike je velik, utisci pozitivni, a organizatori zadovoljni.

U Kikindi je počela manifestacija "Kikindsko leto" koja je i ove godine izazvala oduševljenje publike. Manifestaciju je pripredila Turistička organizacija Kikinde, a ulaz je za sva dešavanja besplatan.

Program je počeo izložbom, a nastavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koncertima, horskim nastupima, predstavama, književnim večerima i kabareom.

Nebojša Dugalić iz kabarea "To su bili dani" kaže da su mladi iz Srbije otišli u svet što nekako treba sprečiti, jer na mladima svet ostaje.

Bilo je zanimljivih dešavanja i u selima, ali je najveći deo programa održan u gradu, u predivnom ambijentu dvorišta Narodnog muzeja.

Građani kažu da su proveli predivno veče uživajući u programu.

"Oduševljena sam. Pratila sam dosta dešavanja u okviru Kikindskog kulturnog leta koje je ove godine baš bogato. To su koncerti, predstave, nastupi", kaže Gorana Sultanović.

Manifestaciju "Kikindsko leto" pripredila je Turistička organizacija Kikinde, a ulaz je za sva dešavanja besplatan.

"'Kikindsko leto' je manifestacija koja se održavala i prethodnih godina, ali nikada u ovolikom obimu. Zamišljeno je da svaki vikend, od 18. juna do 1. septembra - petkom, subotom i nedeljom, imamo programe pre svega po meri naših građana, ali i mnogobrojnih gostiju koje smo imali tokom ovog leta", kaže direktorka Turističke organizacije Kikinde Marijana Iličin.

Do kraja meseca, Kikinđani će, između ostalog, videti mjuzikl Drakula u izvođenju novosadske grupe "Džep", predstavu Mušica, koju su pripremili umetnici iz Beograda i Mirjanu Bobić-Mojsilović koja će održati književno veče.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.