Kfor poslao vodene topove na barikade

Izvor: TvojPortal.com, 21.Okt.2011, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor poslao vodene topove na barikade

/vesti online/ Predsednik opštine Zubin Potok Slaviša Ristić rekao je danas okupljenim građanima na barikadi u selu Jagnjenica da ima pouzdane informacije da su preko albanskog sela Čabra krenula dva borbena vozila Kfora sa vodenim topovima ka Jagnjenici.

Slaviša Ristić

Okupljenim Srbima na barikadi je takođe saopšteno da su portugalski i nemački vojnici Kfora krenuli ka barikadi u selu Zupče gde su već uklonili bodljikavu žicu postavljenu ispred barikade >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << koju drže Srbi.
Kako javlja reporter agencije Beta i žitelji Ibarskog Kolašina su se posle 10 sati uputili prema Zupču i Jagnjenici.
Pored barikada u Ibarskom Kolašini okupljeno je nekoliko stotina Srba, a sa njima su čelnici srpskih opština, sveštenici i monaštvo iz manastira i crkava u tom mestu.Ostatak teksta pročitajte na linku

SrbijaKFORkosmetbarikadevodeni topovislavisa ristic

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.