Keti Peri dobila svoju figuru u muzeju Madam Tiso

Izvor: Kurir, 25.Sep.2013, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keti Peri dobila svoju figuru u muzeju Madam Tiso

Pevačica Keti Peri dobila je juče svoju voštanu figuru u muzeju Madam Tiso u Njujorku. Zvezda je predstavljena u kostimu sa njene "California Dreams" turneje.

"Bili smo zatrpani molbama da stavimo njenu figuru u muzej, tako da smo veoma uzbuđeni. Sarađivali smo sa Ketinom kostimografkinjom kako bi replika trikoa bila što uverljivija", rekao je menadžer muzeja Bret Pidžin.

Figura ima plavu periku kakvu je Keti nosila na koncertima, kao i mikrofon >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na glavi. Nalazi se između velikih replika lizalica. Osim u Njujorku, voštane figure Keti Peri predstavljene su javnosti istovremeno i u Amsterdamu, Sidneju i Bangkoku.

U januaru je otkrivena njena figura u Las Vegasu, a pevačica je rekla kako će ubuduće slati svoju voštanu dvojnicu da radi neprijatne stvari umesto nje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.