Keli Bruk se pohvalila: Moj seksi muškarac u kuhinji

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2014, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Bruk se pohvalila: Moj seksi muškarac u kuhinji

Britanska seks-bomba Keli Bruk ne prestaje da se hvali svojim verenikom Dejvidom Mekintošom i njegovim nesvakidašnjim mišićima.

Zar ovo nije san svake žene? Seksi, mišićavi frajer u kuhinji: Dejvid Mekintoš

 

Manekenka Keli Bruk nedavno je izdala svoju autobiografsku knjigu u kojoj je pisala o svojim bivšim vezama, kako sa glumcem Džejsonom Statamom, tako i o vezi sa ragbistom Tomom Evansom sa kojim je čak dva puta izgubila bebu.

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Da je došao pogodan period u ljubavi pokazala je najnovijom fotografijom svog verenika u kuhinji kako mesi hleb. Zar ovo nije sve što bi jedna žena mogla da poželi? Mišićavi muškarac u kuhinji vredno sprema doručak za svoju dragu...?

 

Keli je kraj fotografije napisala: "Moj seksi muškarac u kuhinji peče hleb".

 

Jasno je da Keli voli da pokazuje izvajano telo svog verenika, koji baš kao i ona, koristi svaku priliku da se pohvali izvajanim telom.

  Srećna i zaljubljena: Keli Bruk

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.