Manekenka se pohvalila: “Moj seksi muškarac u kuhinji”

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Sep.2014, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka se pohvalila: “Moj seksi muškarac u kuhinji”

Britanska manekenka ne skriva koliko voli svog verenika!

Keli Bruk (34) na Instagramu se pohvalila svojim dragim, Dejvidom Mekintošom, te objavila njegove fotografije bez majice. Među fotkama našla i jedna u kuhinji.

“Moj seksi muškarac u kuhinji peče hleb” – napisala je Keli. Lepa manekenka neretko objavljuje fotografije sa verenikom i svima ponosno stavlja do znanja koliko je srećna!

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Instagram

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Hvali se svojim verenikom: "Moj seksi muškarac u kuhinji"

Izvor: B92, 03.Sep.2014

Britanska seks-bomba Keli Bruk ne prestaje da se hvali svojim verenikom Dejvidom Mekintošom i njegovim nesvakidašnjim mišićima...Manekenka Keli Bruk nedavno je izdala svoju autobiografsku knjigu u kojoj je pisala o svojim bivšim vezama, kako sa glumcem Džejsonom Statamom, tako i o vezi sa ragbistom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.