Kejt kopirala venčanicu Berluskonijeve kumice

Izvor: Blic, 13.Maj.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt kopirala venčanicu Berluskonijeve kumice

Ceo svet je sa nestrpljenjem očekivao da se Kejt Midlton pojavi na svom venčanju kako bi svi videli njenu venčanicu. Sad se, međutim, ispostavilo da je tako hvaljena haljina kopija.

Haljinu je za Kejt kreirala Sara Barton ispred kuće Aleksandra Mekvina. Svi su odmah uočili sličnosti sa bezvremenskom venčanicom Grejs Keli, ali je sličnost ipak veća sa haljinom koju je nosila Izabela Orsini, inače Berluskonijevo kumče.

Izabela je pre dve godine nosila identičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << venčanicu kad se udavala za belgijskog princa Eduarda de Ligna.

Njenu haljinu tada je kreirao belgijski dizajner Džerald Vatelet.

Sličnost je teško poreći, ali kako kaže Izabela, ne osuđuje Kejt, kao ni njenu dizajnerku za krađu ili kopiju.

Međutim, kaže, nema sumnje u sličnost dve haljine.

- Čim je Kejt došla ispred crkve, pomislila sam da je njena haljina kopija moje. To samo znači da ima dobar ukus - rekla je u šali Izabela.

Kraljevski zvaničnici se nisu oglasili po ovom pitanju ali je zato porodica Midlton tužila nekoliko britanskih tabloida zbog objavljivanja Pipinih slika u toplesu.

Inspiracija

Izabela (desno) bila je mlada pred dve godine. Krajem aprila Kejt (levo) takođe se udala za princa u sličnoj venčanici. Obe dame su imale čak i slične tijare kao ukras

Povezane vesti: Kejt Midlton iskopirala venčanicu Berluskonijeve kumice Jelisaveta Karađorđević: Vilijam je sladak, Kejt skromna Pipa Midlton nestašnija od emotivne Kejt Kinezi kopiju venčanice Kejt Midlton prodaju za 200 dolara Prvi poljubac Kejt i Vilijama obećava srećnu budućnost

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.