Katja je PRODALA NEVINOST za više od milion evra, a evo kako troši novac: Biznismen koji je platio tu cifru ima JOŠ JEDNU PONUDU ZA NJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katja je PRODALA NEVINOST za više od milion evra, a evo kako troši novac: Biznismen koji je platio tu cifru ima JOŠ JEDNU PONUDU ZA NJU

Ceo svet preneo je vest da 19-godišnja Katja prodaje nevinost za 1,2 miliona evra, a sada je otkrila šta planira s novcem.

Internet stranica Cinderella Escorts objavila je ispovest Ukrajinke Ekaterine, poznatije kao Katja koja trenutno živi u Americi, a u kojoj navodi da novac planira da potroši na "putovanja, luksuz i život".

Pomenutu cifru za Katjinu nevinost platio je jedan biznismen iz Minhena, koji je navodno spreman i da je oženi. U tom slučaju davao bi joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 8.500 evra mesečno.

Inače, ovakve aukcije više nisu retkost. Da bi devojke učestvovale na njima i ponudile svoju nevinost, potrebno je da dostave lekarsko uverenje da su nevine, dok muškarci moraju da dostave dokaz da na računu imaju najmanje deset miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.