Karajukića Bunari za pomirenje – Žalosno je koliko se mora putovati makadamom da bi se stiglo u ovaj kraj Pešteri

Izvor: SandzakPress.net, 15.Apr.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karajukića Bunari za pomirenje – Žalosno je koliko se mora putovati makadamom da bi se stiglo u ovaj kraj Pešteri

Karavana pomirenja BDZ Sandžaka zajedno sa nosiocem liste ” Za pomirenje” gospodinom Muamerom Zukorlićem obišla je mještane Karajukića Bunara. Zukorlić je tom priliko istakao da je sramota u 21. vijeku satima voziti po kaldrmi da bi se došlo do pojedinih sela na Pešteri. On je tom prilikom istakao da su mještani ovog sela uvijek imali pravi izbor i da polako, idejom pomirenja dolazi do promjena. On se osvrnuo i na pokušaje zastrašivanja i ponižavanja naroda na Pešteri. “Četvrt vijeka su Bošnjaci na Pešteru bili ponižavani, ugnjetavani i zastrašivani, došlo je vrijeme da se okrene nova, bijela stranica pomirenja”, ističe Zukorlić. SANA – H.Š.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kladnica za pomirenje – Radićemo na rješavanju problema

Izvor: SandzakPress.net, 15.Apr.2016

Karavana pomirenja BDZ Sandžaka zajedno sa nosiocem liste ” Za pomirenje” gospodinom Muamerom Zukorlićem obišla je mještane Ponorca i okolnih sela zajedno sa Kladnicom, gdje im je nosilac liste uručio program stranke i pozivnice za završni miting u Novom Pazaru. Zukorlić je tom istakao da...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.