Kapetanu Draganu UGROŽEN ŽIVOT: Hrvati ga bacili u NAJDUBLJE JAME LEPOGLAVE sa KOLJAČIMA I MAFIJAŠIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapetanu Draganu UGROŽEN ŽIVOT: Hrvati ga bacili u NAJDUBLJE JAME LEPOGLAVE sa KOLJAČIMA I MAFIJAŠIMA

Njegov advokat tvrdi da mu je sada ugrožen život!

Pravni zastupnik Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, Dragan Palibrk izjavio je da je odlukom uprave hrvatskog zatvora Lepoglava da on bude prebačen tri meseca u odeljenje sa osobama osuđenim za najteža krivična dela

Pravni zastupnik Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, Dragan Palibrk izjavio je da je odlukom uprave hrvatskog zatvora Lepoglava da on bude prebačen tri meseca u odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa osobama osuđenim za najteža krivična dela, poput ubistava i organizovanog kriminala, ugrožen njegov život.

- Čuo sam se malopre s Draganom i on mi je rekao da je takav potez apsolutno ugrozio njegovu sigurnost i da se plaši za svoj život - rekao je Palibrk medijima.

Prema njegovim rečima, Vasiljkovićevi advokati u Hrvatskoj preduzeće "određena pravna sredstva", nakon čega će se razmotriti dalji potezi.

Pre pet dana Kapetan Dragan kažnjen je sa 30 dana samice u hrvatskom zatvoru u Lepoglavi zbog navodnog obraćanja srpskim medijima putem pisama.

Vasiljkovića se sud u Hrvatskoj okrivio za navodne ratne zločine nad civilima i ratnim zarobljenicima u Hrvatskoj i osuđen je na 13 i po godina zatvora zbog ratnih zločina, a ta kazna mu ističe 20. marta 2020. godine.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.