Kao mali je crtao čudovišta, a onda je počeo da ih glumi u filmovima

Izvor: Danas, 16.Jun.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao mali je crtao čudovišta, a onda je počeo da ih glumi u filmovima

Alberto MoragoŠpanski glumac postao je poznat u horor industriji Na prvi pogled, verovatno ne biste prepoznali Havijera Boteta. Iako nije naširoko poznato ime, ovaj Španac ima portfolio za koji bi mnogi u filmskom poslu „ubili“. U poslednjih nekoliko godina, ovaj glumac visok skoro dva metra igrao je u nekim od najvećih holivudskih horor i fantezi […] Članak Kao mali je crtao čudovišta, a onda je počeo da ih glumi u filmovima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kao mali je crtao čudovišta, a onda je počeo da ih glumi u filmovima

Izvor: B92, 16.Jun.2019

Španski glumac Havijer Botet ima Marfanov sindrom, ali mu je to na određeni način pomoglo da se proslavi...Na prvi pogled, verovatno ne biste prepoznali Havijera Boteta...Iako nije naširoko poznato ime, ovaj Španac ima portfolio za koji bi mnogi u filmskom poslu "ubili"...U poslednjih nekoliko godina,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.