Kao kod Hičkoka: Ptice napadale Čačane

Izvor: TvojPortal.com, 11.Jun.2011, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao kod Hičkoka: Ptice napadale Čačane

/vesti online/ U čačanskom naselju Ljubić kej više jata vrana uznemirili su žitelje tog dela grada, koji su zbog napada ptica bili prinuđeni da se sklanjaju u kuće.


Iznad kuća i dvorišta u Ciglanskoj i nekoliko okolnih ulica, više jata vrana je od četvrtka ujutru, pa sve do predveče kružilo tim krajem. Pojedine ptice su se iznenada obrušavale na prolaznike, ali nikoga nisu povredile.
Strah je obuzeo žitelje ovog dela grada, pa su se sa decom sklanjali >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u kuće.Oni koji su pokušali da se odbrane metlama i drugim priručnim predmetima, brzo su morali da odustanu od te namere.Ostatak vesti pročitajte na linku

čačaknapadzapadna srbijacacanipticehickok

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.