Kandidata za direktora policije sumnjiče za mito od 100 evra

Izvor: Blic, 08.Jan.2013, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidata za direktora policije sumnjiče za mito od 100 evra

Šef Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru Vladimir L. priveden je danas i saslušan zbog sumnje da je primio mito od 100 evra, rečeno je agenciji Beta u borskoj policiji. Njemu je određen pritvor od 48 sati, rečeno je agenciji Beta u policiji.

- Osumnjičen je da je primio mito i večeras je prevezen u Zaječar - rekao je izvor iz policije.

Osumnjičenog će u roku od 48 sati saslušati istražni sudija, koji će odlučiti da li će Lakičević biti zadržan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u pritvoru.

Lakičevića su danas posle podne u prisustvu advokata ispitivali pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije.

Čak 32 prijave za direktora policije, Veljović i Marković prvi favoriti

Vladimir L. je bio jedan od kandidata za direktora policije. Njega su priveli pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije.

- U toku je saslušanje u prisustvu advokata, ali još ne znamo koja će se mera protiv njega preduzeti - rečeno je agenciji Beta u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, Vladimir L. nije dobio fiskalni račun za kupljenu robu, pa je vlasniku radnje zapretio prijavom ako mu ne da 100 evra.

Pošto je o pretnji obavešten Sektor unutrašnje kontrole, vlasnik radnje je Vladimiru L. navodno predao obeleženu novčanicu koja je kod njega kasnije i pronađena.

Povezane vesti: Miroslav Milošević kandidat za direktora policije Milorad Veljović se ponovo kandiduje za direktora policije Preinačena odluka o zatvorskoj kazni bivšem policajcu iz Smedereva Dačić: Uskoro konkurs za direktora policije Dačić: Uskoro konkurs za direktora policije
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.