Izvor: N1 televizija, 18.Jun.2021, 13:55

Kandić: Neprimereno i neprilično da Odalović bude na čelu Komisije za nestale

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić izjavila je da ona ne optužuje predsednika Komisije za nestala lica Veljka Odalovića za ratne zločine, već da smatra da je neprilično, neprimereno i ne mnogo moralno da takva osoba bude predsednik komisije koji treba Srbiju da predstavlja na pregovorima u Briselu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kandić: Neprimereno da Odalović bude predsednik Komisije za nestala lica

Izvor: Beta, 18.Jun.2021

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić izjavila je danas da nije optužila predsednika Komisije za nestala lica Veljka Odalovića za ratne zločine, već da je "neprimereno i ne mnogo moralno" da se on nalazi na čelu te komisije, jer je u vreme "teških zločina", bio načelnik Kosovskog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.