Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2020, 10:29

Kanađani pronašli tone zlata na jugu Srbije

Kanadska istraživačka firma "Medgold risorsis", nagovijestila da je u južnoj Srbiji, na samoj granici sa Bugarskom i Makedonijom, u okviru projekta nazvanog "Tlamino" pronašla preliminarne rezerve od oko sedam miliona tona rude, sa oko 680.000 unci, odnosno blizu 19,3 tone zlata, vrijedne nešto više od milijardu dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatna žila na tromeđi? Kanađani pronašli 19 tona zlata na jugu Srbije

Izvor: B92, 14.Avg.2020

Beograd -- Kanadska istraživačka firma Medgold risorsis nagovestila da je u južnoj Srbiji pronašla preliminarne rezerve od oko sedam miliona tona rude...Kako pišu "Večernje novosti", na samoj granici sa Bugarskom i Makedonijom, u okviru projekta nazvanog Tlamino pronađeno je oko 680.000 unci,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.