Kamioni tri sata na granici sa Hrvatskom, na prelazu Preševo putnička vozila zadržavaju se 50 minuta

Izvor: Danas, 08.Sep.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamioni tri sata na granici sa Hrvatskom, na prelazu Preševo putnička vozila zadržavaju se 50 minuta

Putnička vozila zadržavaju se oko 50 minuta na graničnom prelazu Preševo, sa Severnom Makedonijom, dok na ulaz u Srbiju vozila na prelazu Gradina čekaju pola sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Članak Kamioni tri sata na granici sa Hrvatskom, na prelazu Preševo putnička vozila zadržavaju se 50 minuta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Saobraćaj jačeg inteziteta, na izlazu na graničnom prelazu Batrovci kamioni čekaju četiri sata

Izvor: Danas, 09.Sep.2019, 08:17

Saobraćaj u Srbiji jačeg je intenziteta sa dobrim uslovima za vožnju, ali se posle podne i uveče predviđaju pljuskovi na severu zemlje koji će usloviti mokre kolovoze i smanjenu vidljivost, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Članak Saobraćaj jačeg inteziteta, na izlazu na graničnom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.