Kamioni na Horgošu čekaju četiri sata, na Batrovcima tri

Izvor: RTS, 07.Sep.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamioni na Horgošu čekaju četiri sata, na Batrovcima tri

Teretna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko 240 minuta, a na prelazu Batrovci oko 180 minuta, saopštio je jutros AMS.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Napominje se da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.
Na naplatnim stanicama, prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", nema zadržavanja.
Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, ali se u popodnevnim satima očekuje veći broj vozila na putevima prvog i drugog reda u našoj zemlji, što je i karakteristično za kraj radne nedelje.
Vozače tokom dana očekuje dobra prohodnost puteva i suvi kolovozi.
Jedino su posle podne na jugozapadu i jugu Srbije najavljene prolazne padavine, pa se vozačima savetuje veći oprez pri prolasku ovih deonica, najviše zbog učestalih odrona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kamioni na Horgošu čekaju četiri sata, na Batrovcima 60 minuta

Izvor: RTS, 07.Sep.2018

Teretna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko 240 minuta, a na prelazu Batrovci oko sat vremena, saopštio je AMS. . Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.