Kalemegdan:Zabranjen rad luna parka

Izvor: B92, 13.Mar.2013, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalemegdan:Zabranjen rad luna parka

Beograd -- Inspekcija opštine Stari grad zabranila je rad Luna parka na Kalemegdanu pošto je utvrđeno da je jedna od sajli na Panorami napukla.

Odluci inspekcije prethodilo je jutrošnje objavljivanje fotografije na društvenoj mreži.

U saopštenju inspektora odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju uprave te opštine, rečeno nam je da je prilikom inspekcijske kontrole utvrđeno oštećenje jedne sajle za pokretanje objekta Panorama, prenosi Studio B.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Zbog toga je momentalno doneto rešenje o zabrani rada navedenog objekta, vlasnika akcionarskog društva za umetničko scenske i zabavne delatnosti ADRIA Beograd, sve dok se utvrđeni nedostaci ne otklone.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zatvorena Panorama na Kalemegdanu

Izvor: Mondo, 13.Mar.2013

Inspekcija opštine Stari grad zabranila je rad Panorame na Kalemegdanu pošto je utvrđeno da je jedna od sajli na njoj napukla...prev next 0 0.. ..1 / 2.. ..2 / 2..Odluci inspekcije prethodilo je objavljivanje fotografije na društvenim mrežama, javlja "Studio B"...U saopštenju inspektora odeljenja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.