Kakvo nas vreme čeka u novogodišnjoj noći

Izvor: Mondo, 28.Dec.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo nas vreme čeka u novogodišnjoj noći

U novogodišnjoj noći će u većini mesta u Srbiji biti suvo vreme. Eventualno bi na jugu i jugoistoku zemlje moglo da dođe do kratkotrajne kiše ili provejavanja snega, izjavio je danas meteorolog Nedeljko Todorović.

Foto: Guliver/Getty Images/Artfoliophoto

Relativno ozbiljno zahlađenje očekuje se od osmog, devetog i 10. januara.

"Generalno posmatrajući, tokom novogodišnjih praznika ne bi trebalo da bude nekih vremenskih neprilika", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je on za Tanjug.

Naveo je da će poslednjih nekoliko dana decembra, prvog i drugog januara biti relativno toplo vreme za ovo doba godine, sa maksimalnom temperaturom od pet do 10 stepeni.

Ulica otvorenog srca u Rakovici

Od 29. decembra očekuje se naoblačenje pa bi 30. i 31. decembra mogla pasti kiša uglavnom slabog intenziteta, a u jutarnjim i noćnim satima ponegde bi u nižim delovima brdsko-planinskog dela zemlje moglo da dođe do kratkotrajne susnežice ili eventualno kratkotrajnog snega.

Radno vreme: Na pijaci normalno, u Lidlu skraćeno

Prvog januara očekuje se delimično razvedravanje, rekao je Todorović i dodao da se kratkotrajno zahlađenje sa kišom i snegom očekuje između trećeg i petog januara.

Tada će pasti mala količina padavina tako da je mala verovatnoća da se napravi snežni pokrivač, pojasnio je i dodao da se relativno ozbiljno zahlađenje očekuje od od osmog, devetog i desetog janaura.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Evo gde su u novogodišnjoj noći mogući KIŠA ILI SNEG i kada nam stiže OZBILJNO ZAHLAĐENJE

Izvor: Blic, 28.Dec.2018

U novogodišnjoj noći će u većini mesta u Srbiji biti suvo vreme, eventualno bi na jugu i jugoistoku zemlje moglo da dođe do kratkotrajne kiše ili provejavanja snega, izjavio je danas meteorolog Nedeljko Todorović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.