Kako se mi spremamo za izlazak, a kako oni i zašto ne vide šta smo radile na sebi 4 sata

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Okt.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se mi spremamo za izlazak, a kako oni i zašto ne vide šta smo radile na sebi 4 sata

Spremanje za izlazak sa muškarcima
Ah ti muškarci…
Opet nam se vrzmaju po glavi. Nama strejt ženama, heteroseksualnim osobama. Šta je danas normalno, to je već diskutabilno. Tu se odmah nameće pitanje da li je više IKO ostao iole normalan, potpuno strejt u svojoj glavi. Ali to je za neku drugu temu.
Sada pišem o svojim najomiljenijim bićima na svetu, tj. osobama, o muškarcima i njihovim dogodovštinama.
Foto: Pixabay Ako je iko mislio da smo mi žene zapravo najinteresantnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da smo zanimljivije i lepši pol, to baš zapravo nije uvek tako. Zapravo, sve manje je tako. Žene su postale toliko komplikovane i zabrinute oko svega, da ne mogu da izađu u grad dok se barem 3 puta ne pogledaju u ogledalo i presaberu šta su sve stigle da urade, šta nisu.,.. Koliko vremena će imati za ulepšavanje pošto iskoriste jedan deo i poklone pažnju nekom drugom. A šoping? Opet komplikacije. Too much za mozak jednog prosečnog, običnog muškarca.
Ne valja ova cipela, ne valja ona. Ne stoji mi ova haljina, a pun ormar garderobe. Izaberi drugu. 1001 izbor što se tiče šminke, izmislili su sve što se moglo izmisliti… I opet – žena je nezadovoljna. Žena će posle svega izaći u grad nezadovoljna.
Fotke Pexels, montaža Piplmetar A muškarci?
Njih kao niko ništa ne pita. Možda njih niko i ne sme ništa da pita… i bolje je, oni možda i ne znaju odgovor. Oni rade po svom, pa kako urade – urade. Tako se oni i spremaju za izlazak… Dve čarape, jedne gaće. Jedna majčica i pantalonice i hop! Gotovo!

Svaka žena voli kod muškarca to što je on praktičan i logičan i nema nekih posebnih zavrzlama, bar kad je spremanje za izlazak u pitanju. Ali zašto ona onda ne uzme jedan delić te praktičnosti i upotrebi ga u svoje svrhe?
Zato je nekada možda i bolje da se pred izlazak sastanete sa najboljem drugarima, možda će vam baš to prijati: da popričate sa njima opušteno i popijete koju pre izlaska. Na taj način možete da se dodatno opustite i otklonite svih briga i odete u izlazak rasterećene i nasmejane.
Jer za sve vaše nedostatke na telu (koje samo vi vidite), oni će vam reći da nemaju pojma o čemu pričate i pružiti čašicu da nazdravite sa njima pre nego što odete!
(Ivana Ika)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.