Kako je nastao govor Emanuela Makrona na SRPSKOM JEZIKU? Evo šta se dešavalo danima unazad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je nastao govor Emanuela Makrona na SRPSKOM JEZIKU? Evo šta se dešavalo danima unazad!

Makron "očigledno ima odličan sluh".

U Ambasadi Francuske u Srbiji otkrili su da su i sami bili zbunjeni govorom na srpskom jeziku koji je francuski predsednik Emanuel Makron održao u ponedeljak na Kalemegdanu, pošto nisu učestvovali u pripremama.

Makron je, kažu, imao svoje ljude koji govore srpski.

- Nije bilo vremena da učestvujemo u organizaciji. Predsednik Makron u svom timu ima ljude koji dobro govore srpski. Govor je sam napisao, a izgovor je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vežbao tokom prethodnog vikenda - rečeno je u ambasadi.

Sagovornici iz diplomatskog predstavništva Francuske u Beogradu ocenili su da

- Govorio je lepim naglaskom i uhvatio nijanse srpskog jezika - navedeno je iz francuske ambasade.

Podseća se da je Makron zahvalio srpskom narodu na prijateljstvu i ljubavi prema Francuskoj i na svom Tviter nalogu, porukom koju je uputio na ćirilici.

На споменику, који је у срцу Београда написане су речи: „Ми волимо Француску”. То је снага нашег пријатељства, исклесана у камену. У име Француске, дошао сам да кажем хвала српском народу. pic.twitter.com/FA3UZWlDB3

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) July 15, 2019

NEOBIČNO ISTRAŽIVANJE: Ovako bi izgledala Zemlja da na njoj ostane SAMO 100 LJUDI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"I MI SMO BILI ZBUNJENI" Ambasada Francuske: Makron je sam napisao govor, vežbao tokom vikenda (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Jul.2019

U Ambasadi Francuske u Srbiji, nakon odlaska francuskog predsednika Emanuela Makrona, otkrili su da su i sami bili zbunjeni govorom na srpskom jeziku koji je francuski predsednik Emanuel Makron održao u ponedeljak na Kalemegdanu, pošto nisu učestvovali u pripremama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.