Izvor: Piplmetar.rs, 20.Avg.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Nebojša Glogovac upoznao drugu ženu Milicu Šćepanović i zašto se razveo posle 18 godina od Mine

Nebojša Glogovac postao je treći put tata malene Sunčice, koju je dobio u drugom braku sa Milicom Šćepanović. Kada se razveo od prve žene Mine Glogovac (koja je, uzgred rečeno, prelepa) posle 18 godina braka, mediji su ga bukvalno razapeli na krst. U fazonu, šta mu bi, kakav je to način i ostale slične priče. Novinski napisi su se malo primirili kada su videli koliko mu je lepa i mlada nova žena Milica. Ali ne zadugo.
Ovo je Mina, bivša žena Nebojše Glogovca, s kojom je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 18 godina u braku i imaju 2 sina
Zamišljam Glogovca dok čita ovaj tekst i kaže „Koga, bre, zabole moj privatni život?“ Izvini, Glogi, ali ti si san mnogih žena u Srbiji. Tako da nas zanima ko je žena koja ti je ukrala srce, kao i kako si je upoznao.

A post shared by Milica Scepanovic (@laperiodistaindependiente) on Nov 16, 2015 at 10:02am PST


Prošle godine su mediji pisali i kako se Glogovac snalazi u ulozi oca malene ćerkice, budući da sa Minom ima sva sina.

A post shared by Milica Scepanovic (@laperiodistaindependiente) on Dec 7, 2015 at 10:00am PST


SLIKE PRVE ŽENE NEBOJŠE GLOGOVCA MINE GLOGOVAC VIDITE OVDE
SLIKU MALE SUNČICE VIDITE OVDE
Nastavak priče na sledećoj stranici.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.